Hírlevélre feliratkozom:

Lakossági tájékoztatás!

Hír | 2020.05.18

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálati irodáink 2020. május 20-tól újra lehetőséget biztosítanak a személyes ügyfélfogadásra.

Az ügyfélszolgálati helyiségekben a munkatársainkon kívül egyszerre csak 1 ügyfél tartózkodhat és a védőmaszk viselése kötelező.

Hulladékgyűjtő edény ügyfélszolgálaton történő személyes átvételére, a pénztári be- és kifizetésekre, többlet hulladék gyűjtésére szolgáló zsák vásárlása újra van lehetőség.

Továbbra is javasoljuk az internetes ügyfélszolgálat, a telefonos ügyfélszolgálat igénybe vételét, illetve eljuttathatja hozzánk megkeresését írásban, e-mail- és postacímünkre is.

A lakossági hulladékátvétel 2020. május 20-tól újra indul a Regionális Hulladékkezelő Telepen (4100 Berettyóújfalu, 47. sz. főút 43-44. km). A telepre történő belépés során a védőmaszk viselése kötelező.

A 2020. évi lomtalanítások felfüggesztése továbbra is érvényben maradnak.

Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk. Elérhetőségeink a honlapon (www.biharikft.hu) megtalálhatóak.

Megértésüket köszönjük.

Bihari Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.